Arie Meijer


Arie Meijer is F1-Freak sinds 1994. Alles in zijn leven draait om de Formule 1. Het eerste wat hij doet als hij wakker wordt is op zijn telefoon checken op er F1-nieuws is. Zijn vriendin, vrienden, en collega's betrappen hem er vaak op dat hij bezig is met de Formule 1. Op wat voor manier dan ook.
Ooit kreeg ik een facial van rubber. In Assen was Jean-Eric Vergne in de Toro Rosso, op zo'n anderhalf meter afstand van mij, donuts aan het draaien. Kan het nog mooier?

Alexander Krieb


Alexander had een contract om naar elke Grand Prix af te reizen om voor een partij in het Midden Oosten programma's te monteren. Toen dat plotseling niet doorging, was het wat hem betreft tijd om samen met Arie Gridtalk.nl op te zetten.
Ga ik niet naar de F1, dan komt de F1 maar bij mij.

Jordi Zandhuis


Als echte nieuwsfreak houdt Jordi alles in de gaten: van regionaal nieuws tot natuurlijk de laatste Formule 1 nieuwtjes. Met een typesnelheid van bijna 500 aanslagen per minuut komt dan ook zo snel mogelijk het laatste F1 nieuws online te staan!
Bij de eerste winst van Verstappen in Barcelona heb ik net zo staan te juichen als Robert Doornbos (ik viel ook van de bank, auw). Formule 1 is één grote emotionele rollercoaster. En dat maakt de sport zo geweldig mooi.

Rosa Verschuren


Rosa weet weinig van F1, ze volgt het vooral vanwege de haarstylen van Hamilton.
Mijn favoriete coureur is David Coulthard. O, die rijdt niet meer?...